TANO REGNSKAP

– din samarbeidspartner

• Komplett regnskapsføring • lønn • Årsoppgjør • Rådgivning

Tor Anders Nordgård – Autorisert regnskapsfører og daglig leder:

Fordelen med å jobbe i et mindre regnskapsbyrå er at du får jobbe mye tettere på kundene. Man blir fort et sammensveiset miljø, og vi jobber med frihet under ansvar. TANO Regnskap er i vekst, og vi håper å bli flere i tiden fremover.

Kenneth Valsø – Regnskapsmedarbeider:

Jeg startet i TANO Regnskap for åtte år siden. Før det drev jeg en barnehage hvor vi benyttet tjenestene til TANO. Jeg var alltid fornøyd med jobben de leverte, og trives svært godt med å utføre jobben selv nå. Det å jobbe med regnskap fra A til Å gjør at hverdagen blir variert, og vi kan styre arbeidsdagene slik vi selv ønsker.

Natalia Borgan – Autorisert regnskapsfører:

Hos TANO Regnskap får jeg jobbe med oppgaver som passer meg. Vi jobber med en fast portefølje over lang tid, og det gjør at vi får et tett samarbeid med kundene våre. I tillegg har vi god faglig support, og gode vilkår for faglig utvikling. Det mener jeg er viktig når man jobber med regnskap.